Prodaja mašina

U JUNUZOVIĆ-KOPEX-u smo diverzifikovali naše poslovanje tako da smo uključili namenski sektor fokusiran na kupovinu, prodaju i trgovinu komercijalnim vozilima. Prepoznajemo važnost obezbjeđenja kvalitetnih vozila i mašina za podršku različitim industrijama i sektorima. Sa svojim velikim iskustvom i stručnošću, etablirali smo se kao pouzdan izvor za širok spektar komercijalnih vozila.

Trgovina komercijalnim vozilimaPredstavljamo BETREXJUNUZOVIĆ KOPEX

Naš odjel za trgovinu komercijalnim vozilima nudi sveobuhvatan izbor kamiona, prikolica, poluprikolica, autobusa, bagera, buldožera, grejdera i drugih strojeva. Bilo da želite da kupite novu ili polovnu opremu, imamo raznovrstan inventar koji će zadovoljiti vaše specifične potrebe.

Kako bismo dodatno ojačali naše prisustvo u sektoru trgovine komercijalnim vozilima, s ponosom predstavljamo našu podružnicu, Betrex. Betrex je registrovana kompanija u okviru JUNUZOVIĆ-KOPEX grupe, isključivo posvećena poslovanju u oblasti trgovine komercijalnim vozilima. Osnivanjem Betrex-a, cilj nam je poboljšati naše sposobnosti, proširiti naš tržišni doseg i pružiti još veću vrijednost našim klijentima.

https://junuzovic-kopex.ba/wp-content/uploads/2023/07/kop2-1280x1070.jpg
https://junuzovic-kopex.ba/wp-content/uploads/2023/07/kop2-1280x1070.jpg

Najsavremenije mašine

Možemo se pohvaliti raznolikom paletom najsavremenije opreme.
https://junuzovic-kopex.ba/wp-content/uploads/2023/07/kop2-1280x1070.jpg

Posvećenost kvalitetu i sigurnosti

Sigurnost je naš najveći prioritet.
https://junuzovic-kopex.ba/wp-content/uploads/2023/07/kop3-1280x1070.jpg

01Opsežan inventar

Održavamo sveobuhvatan inventar komercijalnih vozila, osiguravajući širok izbor opcija za naše kupce. Od kamiona i prikolica za različite transportne potrebe do teške mehanizacije za građevinske projekte i projekte iskopa, imamo raznolik asortiman vozila za različite industrije.

02Osiguranje kvaliteta

Razumijemo važnost kvaliteta i pouzdanosti kada su u pitanju komercijalna vozila. Zato pažljivo nabavljamo naš inventar od renomiranih proizvođača i dobavljača. Svako vozilo prolazi temeljne inspekcije kako bi se osiguralo da ispunjava naše stroge standarde kvaliteta prije nego što bude dostupno za kupovinu.

03Konkurentne cijene

Nastojimo ponuditi konkurentne cijene za naša komercijalna vozila, pružajući vrijednost našim kupcima. Kroz našu opsežnu mrežu i industrijske odnose, možemo pregovarati o povoljnim cijenama i prenijeti prednosti našim klijentima.

04Stručno vodstvo

Naš tim stručnih profesionalaca dobro je upućen u industriju komercijalnih vozila. Spremni su da vam pomognu u odabiru pravog vozila za vaše specifične zahtjeve, nudeći stručno vodstvo i savjete tokom procesa kupovine.
Junuzović-kopex

BETREX

Sa Betrexom kao našom posvećenom podružnicom, posvećeni smo širenju našeg prisustva u sektoru trgovine komercijalnim vozilima, pružanju izuzetne usluge i zadovoljavanju rastućih potreba naših kupaca. Bilo da ste vlasnik preduzeća, izvođač radova ili pojedinac koji traži pouzdana i kvalitetna komercijalna vozila, pozivamo vas da istražite naš inventar i iskusite izvrsnost JUNUZOVIĆ-KOPEX-a i Betrexa.

Kontaktirajte nas danas da saznate više o našim uslugama trgovine komercijalnim vozilima ili da se raspitate o određenom vozilu. Radujemo se što ćemo vam poslužiti i pomoći vam da pronađete savršeno rješenje za vaše potrebe transporta i strojeva.

Ostale uslugeJunuzović-kopex

Naša grupacija nudi širok opseg usluga. Upoznajte kako možemo pomoći Vašem poslovanju.

CNG i LNG

JUNUZOVIĆ-KOPEX je na čelu tranzicije ka budućnosti čiste energije...

Rudarstvo i iskopi

Sa našom opsežnom flotom specijalizovanih mašina i iskusnim...

Nafta i ND

Uspostavljenim ugovorima sa velikim proizvođačima i dobavljačima...

Logistika

U JUNUZOVIĆ-KOPEX-u smo uspostavili najmodernije odjeljenje...

Gradski prevoz

Preko naših podružnica, GIPS-a i Litvatransa, uspostavili smo pouzdan...