CNG i LNG

JUNUZOVIĆ-KOPEX je na čelu tranzicije ka budućnosti čiste energije, vodeći put u distribuciji CNG (komprimirani prirodni plin) i LNG (tečni prirodni plin). Naše najsavremenije prikolice i kamioni omogućavaju efikasnu i pouzdanu isporuku CNG-a i LNG-a industrijskim i komercijalnim kupcima.

Distribucija CNG i LNG-aKljučne karakteristikeJUNUZOVIĆ KOPEX

Udružite se sa JUNUZOVIĆ-KOPEX-om za vaše potrebe distribucije CNG-a i LNG-a i prihvatite prednosti čiste energije. Kontaktirajte nas danas kako biste razgovarali o vašim zahtjevima i istražili kako naša napredna infrastruktura, ekološke prednosti, stručni tim i robusna logistika mogu doprinijeti vašem uspjehu.

https://junuzovic-kopex.ba/wp-content/uploads/2023/07/nafta.jpg
https://junuzovic-kopex.ba/wp-content/uploads/2023/07/nafta.jpg

Napredna infrastruktura

Posjedujemo najsavremenije prikolice i kamione opremljene sa najnovijom tehnologijom.
https://junuzovic-kopex.ba/wp-content/uploads/2023/07/nafta1.jpg

Najveći virtuelni gasovod

Svojom flotom formirali smo jedan od najvećih virtuelnih gasovoda za prirodni gas u Evropi.
https://junuzovic-kopex.ba/wp-content/uploads/2023/08/5.jpg

01Napredna infrastruktura

Naše najsavremenije prikolice i kamioni opremljeni su najnovijom tehnologijom, osiguravajući siguran i efikasan transport CNG-a i LNG-a. Održavamo rigorozne protokole održavanja i sigurnosti kako bismo osigurali integritet naše opreme i kvalitet naših proizvoda.

02Prednosti za životnu sredinu

Snabdijevanjem CNG-a i LNG-a pomažemo kupcima da smanje njihovo oslanjanje na tradicionalna fosilna goriva, čime se značajno smanjuju njihove emisije ugljika. Ovaj prelazak na čistije izvore energije pomaže našim klijentima da postignu svoje ciljeve održivosti i doprinose zelenijoj budućnosti.

03Stručni tim

Naši obučeni profesionalci blisko sarađuju sa proizvođačima i dobavljačima prirodnog gasa kako bi uspostavili čvrsta partnerstva i osigurali konzistentno snabdevanje visokokvalitetnim CNG i LNG. Sa širokim znanjem i iskustvom u industriji, naš tim je posvećen pružanju izuzetne usluge i zadovoljavanju jedinstvenih potreba naših kupaca.

04Robusna logistika

Naš visoko razvijen logistički odjel upravlja zamršenim procesom isporuke CNG-a i LNG-a efikasno i na vrijeme. Naša stručnost u planiranju, rasporedu i optimizaciji transportnih ruta omogućava nam da održavamo pouzdan lanac snabdevanja i efikasno ispunjavamo zahtjeve naših kupaca.

05Najveći virtuelni gasovod

Kroz našu opsežnu flotu prikolica, formirali smo jedan od najvećih virtuelnih gasovoda za prirodni gas u Evropi. Ova ekspanzivna mreža omogućava nam da isporučimo CNG i LNG čak i na najudaljenije lokacije, pružajući pristup rješenjima čiste energije gdje god da se nalaze naši kupci.

Ostale uslugeJunuzović-kopex

Naša grupacija nudi širok opseg usluga. Upoznajte kako možemo pomoći Vašem poslovanju.

Rudarstvo i iskopi

Sa našom opsežnom flotom specijalizovanih mašina i iskusnim...

Nafta i ND

Uspostavljenim ugovorima sa velikim proizvođačima i dobavljačima...

Logistika

U JUNUZOVIĆ-KOPEX-u smo uspostavili najmodernije odjeljenje...

Prodaja mašina

Naš odjel za trgovinu komercijalnim vozilima nudi sveobuhvatan...

Gradski prevoz

Preko naših podružnica, GIPS-a i Litvatransa, uspostavili smo pouzdan...