Gradski prevoz

JUNUZOVIĆ-KOPEX se ponosi svojim doprinosom efikasnom i održivom gradskom saobraćaju. Preko naših podružnica, GIPS-a i Litvatransa, uspostavili smo pouzdan i ekološki prihvatljiv sistem gradskog prijevoza u Tuzlanskoj regiji Bosne i Hercegovine. Sa snažnim fokusom na udobnost kupaca, sigurnost i odgovornost prema okolišu, naše usluge gradskog prijevoza postale su sinonim za kvalitet i efikasnost.

Gradski prevozGIPS i LitvatransJUNUZOVIĆ KOPEX

GIPS i Litvatrans zajedno upravljaju voznim parkom od preko 200 gradskih autobusa, što ih čini jednim od najvećih gradskih prijevoznika u regiji. Većina naših autobusa opremljena je najmodernijom tehnologijom komprimovanog prirodnog plina (CNG), koja značajno smanjuje emisije i ugljični otisak. Ovaj ekološki prihvatljiv pristup pomaže nam da doprinesemo čistijoj i zelenijoj urbanoj sredini.

Kako bismo dodatno ojačali naše prisustvo u sektoru trgovine komercijalnim vozilima, s ponosom predstavljamo našu podružnicu, Betrex. Betrex je registrovana kompanija u okviru JUNUZOVIĆ-KOPEX grupe, isključivo posvećena poslovanju u oblasti trgovine komercijalnim vozilima. Osnivanjem Betrex-a, cilj nam je poboljšati naše sposobnosti, proširiti naš tržišni doseg i pružiti još veću vrijednost našim klijentima.

https://junuzovic-kopex.ba/wp-content/uploads/2023/07/gips1-1280x1280.jpg
https://junuzovic-kopex.ba/wp-content/uploads/2023/07/gips1-1280x1280.jpg

Efikasan i ekološki prihvatljiv

Korištenjem autobusa na CNG, dajemo prioritet održivosti i minimiziramo uticaj našeg poslovanja na životnu sredinu.
https://junuzovic-kopex.ba/wp-content/uploads/2023/07/litva-1280x1280.jpg

Široka mreža

GIPS i Litvatrans su razvili ekstenzivnu transportnu mrežu koja pokriva ključna područja u tuzlanskoj regiji.
https://junuzovic-kopex.ba/wp-content/uploads/2023/07/litva-1280x1280.jpg

01Efikasan i ekološki prihvatljiv

Korištenjem autobusa na CNG, dajemo prioritet održivosti i minimiziramo uticaj našeg poslovanja na životnu sredinu. Ovo nam omogućava da ponudimo efikasne usluge gradskog prevoza uz smanjenje emisije ugljenika i promociju čistijeg kvaliteta vazduha.

02Napredne tehnologije

Naši autobusi su opremljeni modernim sadržajima za poboljšanje iskustva putnika. Svako vozilo je opremljeno sigurnosnim kamerama za sigurnost putnika, ugrađenim Wi-Fi za povezivanje i pouzdanim sistemom plaćanja karticama za praktične i bezgotovinske transakcije. Trudimo se da svim putnicima pružimo udobno i besprijekorno putovanje.

03Široka mreža

GIPS i Litvatrans su razvili ekstenzivnu transportnu mrežu koja pokriva ključna područja u tuzlanskoj regiji. Naše rute su strateški dizajnirane da povezuju stambena područja, poslovne četvrti, obrazovne institucije i druge važne lokacije, osiguravajući pogodne i pouzdane mogućnosti prijevoza za putnike i stanovnike.

04Vješti vozači i korisnička služba

Naš tim vještih i profesionalnih vozača prolazi kroz rigoroznu obuku kako bi osigurao sigurnost putnika, efikasan rad i ljubaznu uslugu. Prioritet nam je zadovoljstvo kupaca i nastojimo da premašimo očekivanja kroz brze i pouzdane usluge transporta.
Junuzović-kopex

GIPS i Litvatrans

U JUNUZOVIĆ-KOPEX-u posvećeni smo pružanju sveobuhvatnog rješenja gradskog prijevoza koje naglašava održivost, udobnost i zadovoljstvo putnika. Sa GIPS-om i Litvatransom stvorili smo pouzdan i ekološki prihvatljiv transportni sistem koji koristi i lokalnoj zajednici i okolišu.

Doživite izvrsnost naših usluga gradskog prijevoza i uživajte u udobnom i efikasnom putovanju kroz tuzlansku regiju. Pridružite nam se u doprinosu zelenijoj budućnosti dok uživate u pogodnostima i pouzdanosti našeg dobro razvijenog transportnog sistema.

Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o našim uslugama gradskog prijevoza, rutama i redovima vožnje. Radujemo se što ćemo vam poslužiti i biti dio vašeg svakodnevnog putovanja ili putovanja.

Ostale uslugeJunuzović-kopex

Naša grupacija nudi širok opseg usluga. Upoznajte kako možemo pomoći Vašem poslovanju.

CNG i LNG

JUNUZOVIĆ-KOPEX je na čelu tranzicije ka budućnosti čiste energije...

Rudarstvo i iskopi

Sa našom opsežnom flotom specijalizovanih mašina i iskusnim...

Nafta i ND

Uspostavljenim ugovorima sa velikim proizvođačima i dobavljačima...

Logistika

U JUNUZOVIĆ-KOPEX-u smo uspostavili najmodernije odjeljenje...

Prodaja mašina

Naš odjel za trgovinu komercijalnim vozilima nudi sveobuhvatan...