JUNUZOVIĆ-GROUPKolektiv vodećih kompanija u industrijiGROUP

Mi nismo samo jedan kolektiv; mi smo dinamična grupa kompanija koje posluju pod okriljem JUNUZOVIĆ-KOPEX grupe.

JUNUZOVIĆ-GROUP

Našu grupu čine JUNUZOVIĆ-KOPEX, Betrex, GIPS i Litvatrans, od kojih svaki igra vitalnu ulogu u svojoj industriji. Zajedno činimo kolektivnu snagu posvećenu izvrsnosti, inovacijama i vrhunskoj usluzi kupcima.

JUNUZOVIĆ-KOPEX Grupa objedinjuje raznovrsnu ekspertizu i iskustvo u više sektora, uključujući rudarstvo, naftu, prirodni gas, transport i logistiku i kapitalne investicije. Svaka kompanija u okviru naše grupe etablirala se kao lider u svojoj oblasti.

U JUNUZOVIĆ-KOPEX Grupi, naši vodeći principi se vrte oko integriteta, održivosti i stalnog poboljšanja. Posvećeni smo postizanju izvrsnosti u svakom aspektu našeg poslovanja, istovremeno njegujući pozitivan utjecaj na okoliš, lokalne zajednice i dobrobit naših zaposlenika.

Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o JUNUZOVIĆ-KOPEX Grupi i našem asortimanu usluga. Pozivamo vas da otkrijete snagu, stručnost i kolektivnu moć kompanija naše grupe dok težimo uspjehu i činimo razliku u industrijama kojima služimo.

Distribucija CNG i LNG-a

Ključne karakteristikeJUNUZOVIĆ KOPEX

Junuzovic(198)
Junuzovic(59)
Junuzovic(73)
Junuzovic(61)

01JUNUZOVIĆ-KOPEX

Kao osnovna kompanija grupe, JUNUZOVIĆ-KOPEX je pokretačka snaga u sektoru rudarstva, nafte i prirodnog gasa od svog osnivanja 1996. godine. Sa solidnom reputacijom i jakim prisustvom u Bosni i Hercegovini, mi nastavljamo da dajemo značajan doprinos privredi i zajednicama kojima služimo.

02Betrex

Naša podružnica, Betrex, specijalizovana je za kupovinu, prodaju i trgovinu komercijalnim vozilima. Sa fokusom na kamione, prikolice, autobuse i tešku mehanizaciju, Betrex proširuje naše mogućnosti u sektoru trgovine komercijalnim vozilima, nudeći raznoliku paletu visokokvalitetnih vozila koja će zadovoljiti različite potrebe industrije.

03GIPS i Litvatrans

GIPS i Litvatrans su ključni igrači u sektoru gradskog saobraćaja u tuzlanskoj regiji. Sa svojim voznim parkom autobusa na CNG, naprednim tehnologijama i posvećenošću zadovoljstvu putnika, ove kompanije pružaju pouzdane i ekološki prihvatljive opcije prevoza, poboljšavajući mobilnost i povezanost za stanovnike i putnike na posao.

04Sinergija

Sinergija među kompanijama naše grupe omogućava nam da iskoristimo zajedničke resurse, stručnost i najbolje prakse, podstičući rast i inovacije u više sektora. Sa posvećenom radnom snagom, najnovijim tehnologijama i pristupom usmjerenim na kupca, u mogućnosti smo isporučiti izuzetne proizvode i usluge našim cijenjenim klijentima.
https://junuzovic-kopex.ba/wp-content/uploads/2023/08/JK32.jpg

DirektoricaSelvedina Junuzović

Naš uspjeh možemo pripisati dobroj poslovnoj organizaciji i zaposlenicima. Stručnoj i profesionalnoj razradi planova i njihovoj realizaciji doprinosi rukovodstvo kompanije, dok stručan i edukovan kadar ispunjava kvalitetno svoje obaveze i poštuje kriterije za dobar poslovni uspjeh
JUNUZOVIĆ-KOPEX lider u svojoj djelatnosti u BiH
U 100 najvećih kompanija u BiH po dobiti i investicijama
Nosilac Certifikata bonitetne pouzdanosti

Selvedina Junuzović, direktorica

https://junuzovic-kopex.ba/wp-content/uploads/2023/09/dinkapotpis.png
https://junuzovic-kopex.ba/wp-content/uploads/2023/07/Junuzovic5.jpg
https://junuzovic-kopex.ba/wp-content/uploads/2023/07/Junuzovic5.jpg

Pridružite se našem timuPrijavi se

Vjerujemo da je naš uspjeh vođen našim talentiranim i predanim članovima tima. Cijenimo njihovu stručnost, inovativnost i posvećenost izvrsnosti. Ako ste strastveni u stvaranju razlike i tražite uzbudljive mogućnosti u sektorima rudarstva, nafte, prirodnog plina, transporta i logistike ili kapitalnih investicija, pozivamo vas da s nama istražite karijeru koja vam se isplati.

Radujemo se što ćemo primiti vašu prijavu i bolje vas upoznati.