Logistika

Uspostavili najmodernije odjeljenje logistike koje pruža sveobuhvatna transportna rješenja za širok spektar proizvoda. Koristeći našu stručnost u distribuciji naftnih derivata, CNG-a i LNG-a, razvili smo efikasnu i pouzdanu logističku mrežu koja nam omogućava transport različite robe, uključujući rasuti teret, ugalj, kamenje i još mnogo toga.

LogistikaKljučne karakteristikeJUNUZOVIĆ KOPEX

Iskusite pouzdanost i efikasnost logističkih rješenja JUNUZOVIĆ-KOPEX-a. Bilo da se radi o transportu naftnih derivata, CNG-a, LNG-a, rasutih tereta, uglja, kamenja ili drugih proizvoda, naš posvećeni logistički tim je opremljen da zadovolji vaše potrebe. Kontaktirajte nas danas kako biste razgovarali o vašim zahtjevima za transportom i otkrili kako naše najmodernije odjeljenje za logistiku može pojednostaviti vaš lanac opskrbe.

https://junuzovic-kopex.ba/wp-content/uploads/2023/07/nafta.jpg
https://junuzovic-kopex.ba/wp-content/uploads/2023/07/nafta.jpg

Raznovrsni transport

Naš odjel za logistiku nudi raznovrsne transportne usluge kako bi zadovoljio različite zahtjeve kupaca.
https://junuzovic-kopex.ba/wp-content/uploads/2023/07/nafta1.jpg

Široka mreža

Kroz naše iskustvo u distribuciji naftnih derivata, CNG-a i LNG-a, izgradili smo široku mrežu pouzdanih partnera i dobavljača.
https://junuzovic-kopex.ba/wp-content/uploads/2023/08/5.jpg

01Raznovrsni transport

Naš odjel za logistiku nudi raznovrsne transportne usluge kako bi zadovoljio različite zahtjeve kupaca. Bilo da se radi o efikasnoj isporuci naftnih derivata, rukovanju CNG i LNG pošiljkama ili transportu rasutih tereta, uglja ili kamenja, imamo mogućnosti i resurse da osiguramo besprijekoran i pouzdan proces.

02Pouzdane i efikasne operacije

Sa našom stručnošću u logistici i dugogodišnjim iskustvom u industriji, fino smo podesili naše operacije kako bismo isporučili robu na blagovremen i efikasan način. Naš tim profesionalaca iz logistike pažljivo planira rute, optimizira načine transporta i pažljivo prati svaku fazu procesa kako bi osigurali brze i sigurne isporuke.

03Skalabilnost i prilagodljivost

Razumijemo da različiti proizvodi imaju jedinstvene transportne potrebe. Naša logistička rješenja su dizajnirana tako da budu skalabilna i prilagodljiva, što nam omogućava da obrađujemo različite količine i specifikacije. Bilo da vam je potreban transport za male ili velike količine, možemo prilagoditi naše usluge prema vašim specifičnim zahtjevima.

04Posvećenost sigurnosti

Sigurnost je najvažnija briga u našim logističkim operacijama. Pridržavamo se strogih sigurnosnih protokola i industrijskih standarda kako bismo osigurali sigurno rukovanje i transport robe. Naša posvećenost sigurnosti proširuje se na zaštitu članova našeg tima, okoliša i imovine koja nam je povjerena.

05Široka mreža

Kroz naše iskustvo u distribuciji naftnih derivata, CNG-a i LNG-a, izgradili smo široku mrežu pouzdanih partnera i dobavljača. Ova mreža nam omogućava da efikasno upravljamo transportnim procesom, obezbeđujući nesmetan rad i besprekornu povezanost na različitim lokacijama.

Ostale uslugeJunuzović-kopex

Naša grupacija nudi širok opseg usluga. Upoznajte kako možemo pomoći Vašem poslovanju.

CNG i LNG

JUNUZOVIĆ-KOPEX je na čelu tranzicije ka budućnosti čiste energije...

Rudarstvo i iskopi

Sa našom opsežnom flotom specijalizovanih mašina i iskusnim...

Nafta i ND

Uspostavljenim ugovorima sa velikim proizvođačima i dobavljačima...

Prodaja mašina

Naš odjel za trgovinu komercijalnim vozilima nudi sveobuhvatan...

Gradski prevoz

Preko naših podružnica, GIPS-a i Litvatransa, uspostavili smo pouzdan...