Autopraonica

PRANJE najkvalitetnijim sredstvima za pranje proizvođača Ma-Fra, koji svoje proizvode konstantno testira primjenom u FERRARI Chalange teamu, Rally teamu, Motocros teamu.

Proizvodi su ekološki prihvatljivi, ne štete zdravlju i biorazgradljivi su preko 90 %, a kvalitetu potvrđuju certifikati za standarde ISO 9001 i HACCP.

 

VOSAK se nanosi na vozilo kako bi mu dao visoki sjaj, te za postizanje efekta “klizanja” vode i drugih nečistoća sa karoserije, usljed čega vozilo nakon pranja duže ostaje čisto.

ISPIRANJE se obavlja demineralizovanom vodom koja ne ostavlja tragove na Vašem vozilu, te stoga nije potrebno brisati vozilo krpom.


U sklopu Autopraonice JUNUZOVIĆ – kopex imaju instalirana 3 usisivača koji su opremljeni snažnim motorima za kvalitetno usisavanje interijera Vašeg vozila.

Autopraonice posjeduju stroj za hemijsko čišćenje interijera Vašeg vozila. Imate mogućnost dubinski očistiti tapacirunge, sjedala (osim kožnih) i tepihe od tvrdokornih mrlja.

Nakon čišćenja površine ostanu vlažne kraće vrijeme.

Mogućnost korištenja uređaja za sjaj i zaštitu guma. Raspršite tekućinu po bočnim stranama guma za završni dojam čistog vozila.