GTM

Građevinarstvo i mehanizacija Kompanija Junuzović Kopex se posljednjih 20 godina bavi otkrivkom kopova na teritoriju cijele Bosne i Hercegovine – uslugama izvođenja građevinskih radova u segmentu niskogradnje kao što su iskopi i transport materijala uz pomoć našeg stručnog tima i najsavremenije mehanizacije.

Zahvaljujući tome stekli smo veliki ugled i povjerenje najvećih i prepoznatljivih firmi u ovom segmentu.

Rukovodstvo kompanije Junuzović Kopex napredak vidi u ulaganju u modernu opremu, tako da naš vozni park raspolaže vozilima renomiranih svjetskih proizvodjača kao sto su Mercedes Benz, Scania, Iveco, Schwarzmȕller, Schmitz i sl.

U radu koristimo najsavremenije mašine (rovokopače, buldožere, utovarivače, kipere…) od proizvođača Caterpillar i Komatsu. Kompanija Junuzović Kopex svoje početke gradila je upravo u okviru sektora građevine i transporta.

Dugogodišnji projekti bazirani na otkrivkama uglja na kopovima širom Bosne i Hercegovine, i sve do danas jedan su od primarnih poslovnih obuhvata naše kompanije. Postignuta kvaliteta u građevinarstvu je referenc lista urađenih poslova, koja potvrđuje da je Junuzović Kopex firma sa visokim renomeom u oblasti niskogradnje i rudarstva.

Svoje poslovne angažmane u sektoru građevinarstva zasnivamo učestvovanjem na javnim konkursima i direktnim zahtjevom investitora za učestvovanje u realizaciji projekta.

Građevina

Ovo je tekst za građevinu.