Želite da poslujemo?

Želite poslovni sastanak ili se informisati za naše usluge? Naši ljubazni uposlenici rado će porazgovarati sa vama.

Junuzovic(1981)

Kompanija Junuzović Kopex bavi se otkrivkom uglja na kopovima širom Bosne i Hercegovine.

Postignuta kvaliteta u građevinarstvu je referenc lista urađenih poslova, koja potvrđuje da je Junuzović Kopex firma sa visokim renomeom u oblasti niskogradnje i rudarstva.

Svoje poslovne angažmane u sektoru građevinarstva zasnivamo učestvovanjem na javnim konkursima i direktnim zahtjevom investitora za učestvovanje u realizaciji projekta.

Rukovodstvo kompanije Junuzović Kopex napredak vidi u ulaganju u modernu opremu, tako da danas možemo reći da naš vozni park raspolaže kamionima marke Mercedes starosti do 4 godine, a u radu koristimo najsavremenije mašine marke Caterpillar, Komatsu i Terex, rovokopače, buldožere, utovarivače, pored mašina raspolažemo i sa novim Mercedesovim kamionima kiperima sa karakteristikama EURO 3 motora.

Koristimo najsavremenije mašine marke CATERPILLAR, KOMATSU i TEREX, rovokopače, buldožere, utovarivače, pored mašina raspolažemo i sa novim MERCEDESOVIM kamionima kiperima sa karakteristikama EURO 3 motora.

Korporativni film

jkvideo

Mehanizacija

Koristimo najsavremenije mašine marke CATERPILLAR, KOMATSU i TEREX, rovokopače, buldozere, utovarivače, pored mašina raspolažemo i sa novim MERCEDESOVIM kamionima kiperima sa karakteristikama EURO 3 motora.

Kontakt

+387 (35) 551 254
+387 (61) 131 687
"Kvalitet, brzina i sigurnost u izvođenju radova je ono što nas čini boljim u odnosu na druge"
EMA_5854
Saša Selimović
Direktor

Želite ostvariti kontakt sa našom kompanijom? Javite nam se.