Želite da zajedno poslujemo?

Želite poslovni sastanak ili se informisati za naše usluge? Naši ljubazni uposlenici rado će porazgovarati sa vama.

Autopraonice

Autopraonice Junuzović kopex se nalaze u sklopu Benzinske pumpe Lukavac, Magistralni put M4 (Doboj – Tuzla, odvojak za Lukavac).

Raspolažu sa jednom automatskom i 6 samouslužnih autopraonica, koje su Vam na raspolaganju svaki dan 00-24. Svi boksovi su opremljeni sa sistemima koji omogućavaju sigurno pranje vozila i u zimskim uslovima.

Vanjsko pranje vozila

PRANJE najkvalitetnijim sredstvima za pranje proizvođača Ma-Fra, koji svoje proizvode konstantno testira primjenom u FERRARI Chalange teamu, Rally teamu, Motocros teamu. Prizvodi su ekološki prihvatljivi, ne štete zdravlju i biorazgradljivi su preko 90 %, a kvalitetu potvrđuju certifikati za standarde ISO 9001 i HACCP.

VOSAK se nanosi na vozilo kako bi mu dao visoki sjaj, te za postizanje efekta “klizanja” vode i drugih nečistoća sa karoserije, usljed čega vozilo nakon pranja duže ostaje čisto.

ISPIRANJE se obavlja demineralizovanom vodom koja ne ostavlja tragove na Vašem vozilu, te stoga nije potrebno brisati vozilo krpom.

Usisivači

U sklopu Autopraonice JUNUZOVIĆ – kopex imaju instalirana 3 usisivača koji su opremljeni snažnim motorima za kvalitetno usisavanje interijera Vašeg vozila.

Hemijsko čišćenje
PC3B0052_2

Autopraonice imaju i stroj za hemijsko čišćenje interijera Vašeg vozila. Imate mogućnost dubinski očistiti tapacirunge, sjedala ( osim kožnih ) i tepihe od tvrdokornih mrlja. Nakon čišćenja površine ostanu vlažne kraće vrijeme.

Crnilo za gume
PC3B0050_2

Mogućnost korištenja uređaja za sjaj i zaštitu guma. Raspršite tekućinu po bočnim stranama guma za završni dojam čistog vozila.

Sredstva plaćanja
PC3B0057_2

Sve usluge autopraonice JUNUZOVIĆ – kopex možete plaćati kovanicama u apoenima od 0,5; 1; 2 i 5 KM. Ukoliko imate samo papirne novčanice, na našem mjenjaču novca možete razmijenit apoene od 10 i 20 KM u kovanice od 1 KM.

Cjenovnik:

Samouslužna autopraonica (120 sekundi) – 1.00 KM
Usisivač (300 sekundi) – 1.00 KM
Hemijsko čišćenje (160 sekundi) – 1.00 KM
Crnilo za gume (60 sekundi) – 1.00 KM

Želite ostvariti kontakt sa našom kompanijom? Javite nam se.