Autopraonice

Autopraonice JUNUZOVIĆ – kopex se nalaze u sklopu Benzinske pumpe Lukavac, Magistralni put M4 (Doboj – Tuzla, odvojak za Lukavac). Raspolažu sa jednom automatskom i 6 samouslužnih autopraonica, koje su Vam na raspolaganju svaki dan 00-24. Svi boksovi su opremljeni sa sistemima koji omogućavaju sigurno pranje vozila i u zimskim uslovima.

PC3B0092_2 VANJSKO PRANJE VOZILA

JUNUZOVIĆ – kopex autopraonice nude jednostavan način korištenja putem tri programa pranja:

1. PRANJE najkvalitetnijim sredstvima za pranje proizvođača Ma-Fra, koji svoje proizvode konstantno testira primjenom u FERRARI Chalange teamu, Rally teamu, Motocros teamu. Prizvodi su ekološki prihvatljivi, ne štete zdravlju i biorazgradljivi su preko 90 %, a kvalitetu potvrđuju certifikati za standarde ISO 9001 i HACCP.

PC3B0061_2 2. VOSAK se nanosi na vozilo kako bi mu dali visok sjaj, te za postizanje efekta “klizanja” vode i drugih nečistoća sa karoserije, usljed čega vozilo nakon pranja duže ostaje čisto.

 

3. ISPIRANJE se obavlja demineralizovanom vodom koja ne ostavlja tragove na Vašem vozilu, te stoga nije potrebno brisati vozilo krpom.

PC3B0028_2 USISIVAČI

U sklopu Autopraonice JUNUZOVIĆ – kopex imaju instalirana 3 usisivača koji su opremljeni snažnim motorima za kvalitetno usisavanje interijera Vašeg vozila.

PC3B0052_2 KEMIJSKO ČIŠĆENJE

Autopraonice imaju i stroj za kemijsko čišćenje interijera Vašeg vozila. Imate mogućnost dubinski očistiti tapacirunge,  sjedala ( osim kožnih ) i tepihe od tvrdokornih mrlja. Nakon čišćenja površine ostanu vlažne kraće vrijeme.

PC3B0050_2 CRNILO ZA GUME

Mogućnost korištenja uređaja za sjaj i zaštitu guma. Raspršite tekućinu po bočnim stranama guma za završni dojam čistog vozila.

PC3B0057_2 SREDSTVA PLAĆANJA

Sve usluge autopraonice JUNUZOVIĆ – kopex možete plaćati  kovanicama u apoenima od 0,5; 1; 2 i 5 KM. Ukoliko imate samo papirne novčanice, na našem mjenjaču novca možete razmijenit apoene od 10 i 20 KM u kovanice od 1 KM.

 

CJENOVNIK

Samouslužna autopraonica 120 sekundi 1.00 KM
Usisivač 300 sekundi 1.00 KM
Kemijsko čišćenje 160 sekundi 1.00 KM
Crnilo za gume 60 sekundi 1.00 KM